Куряча печінка володіє особливим смаком, який не всім господиням подобається. Але в салаті і в поєднанні з солоними огірочками вона надає страві особливі смакові нотки. Такий салат виходить легким і ситним. Можете приготувати до столу на день народження.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча печінка – 500 гр.
  • Морква – 3 шт.
  • Огірки солоні – 3 – 5 шт.
  • Яйце – 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Майонез – 4 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Рецепт приготування салату з курячою печінкою простий у приготуванні! Курячу печінку добре промийте та відваріть в підсоленій воді протягом 20 хвилин, потім остудіть. Відваріть до повної готовності моркву і зваріть круто яйця. Відварену і охолоджену моркву очистіть від шкірки і наріжте маленькими кубиками.

Відварену печінку порізати шматочками, але сильно не подрібнюйте, так як вона розпадеться на дрібні шматочки при розмішуванні салату.

Цибулини почистіть, наріжте дрібними кубиками і обсмажте на невеликій кількості олії до рум’яного кольору. Відварені яйця очистіть від шкаралупи, розділити на білки і жовтки і подрібніть на крупній тертці. Цибулю і яйця розкладіть по окремих тарілочках.

В красиву велику салатницю укладіть першим шаром нарізану курячу печінку. Нанесіть на неї тонкий шар майонезу.

На печінку викладіть обсмажену цибулю. На нього рівномірно розкладіть нарізані на маленькі кубики солоні огірки. Їх також змастіть майонезом.

Поверх огірків розкладіть рівним шаром натерті білки.

На білки укладіть шар нарізаної на шматочки моркви і нанесіть шар майонезу.

останній шар викладіть подрібнені жовтки, що зробить салат яскравим і привабливим. Дайте салату 1 годину, щоб просочився майонезом, і можете подавати до столу.

Їжте на здоров’я!

Салати з куркою