Апетитний і багатий білками – це просто чудовий салат для любителів ситно і корисно поїсти. Поєднання курячого філе і білої квасолі вважається одним з найбільш вдалих як за вмістом корисних елементів, так і за смаком. Спробуйте!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Квасоля біла – 400 гр.
  • Куряче філе – 200 гр.
  • Морква – 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Масло рослинне – для смаження
  • Майонез – 150 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Житній хліб – 200 гр.
  • Прованські трави – за смаком

Процес приготування:

Готувати салат з квасолею білої одне задоволення! Для початку вимийте і наріжте скибочками куряче філе, після чого ретельно обваляйте його в солі і чорному молотом перці.

Потім філе обсмажте на сковороді в невеликій кількості олії до готовності.

Після цього візьміть чорний хліб і наріжте його невеликими кубиками однакового розміру.

Сухарики потрібно посолити і поперчити, після чого – заправити ароматними травами і перемішати.

Далі обсмажте житні сухарики на розпеченій сковороді з невеликою кількістю рослинної олії.

Готові сухарики перемістіть на серветку, щоб з них зійшов зайвий жир, і вони досить охололи.

Далі потрібно зайнятися овочами. Цибулю і моркву нашаткуйте соломкою, а потім обсмажте в невеликій кількості олії на помірному вогні до м’якості продуктів.

Квасоля відкрийте і відкиньте на друшляк, щоб стекла вся зайва рідина.

Всі інгредієнти для салату з’єднаєте разом – і овочі і курку з квасолею. Додати сухарики, майонез і перемішайте.

Готово!

Салати з куркою