Апетитний і багатий білками – це просто чудовий салат для любителів ситно і корисно поїсти. Поєднання курячого філе і білої квасолі вважається одним з найбільш вдалих як за вмістом корисних елементів, так і за смаком. Спробуйте!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Квасоля біла – 400 гр.
- Куряче філе – 200 гр.
- Морква – 4 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Масло рослинне – для смаження
- Майонез – 150 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
- Житній хліб – 200 гр.
- Прованські трави – за смаком
Процес приготування:
Готувати салат з квасолею білої одне задоволення! Для початку вимийте і наріжте скибочками куряче філе, після чого ретельно обваляйте його в солі і чорному молотом перці.
Потім філе обсмажте на сковороді в невеликій кількості олії до готовності.
Після цього візьміть чорний хліб і наріжте його невеликими кубиками однакового розміру.
Сухарики потрібно посолити і поперчити, після чого – заправити ароматними травами і перемішати.
Далі обсмажте житні сухарики на розпеченій сковороді з невеликою кількістю рослинної олії.
Готові сухарики перемістіть на серветку, щоб з них зійшов зайвий жир, і вони досить охололи.
Далі потрібно зайнятися овочами. Цибулю і моркву нашаткуйте соломкою, а потім обсмажте в невеликій кількості олії на помірному вогні до м’якості продуктів.
Квасоля відкрийте і відкиньте на друшляк, щоб стекла вся зайва рідина.
Всі інгредієнти для салату з’єднаєте разом – і овочі і курку з квасолею. Додати сухарики, майонез і перемішайте.
Готово!
Салати з куркою