Оригінальний салат з одного інгредієнта з додаванням часнику – дивовижне і просте в приготуванні блюдо. Пікантна закуска характерна для вірменської кухні. Спробуйте цей рецепт і здивуйте своїх близьких.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Квасоля стручкова – 300 гр.
- Часник – 4 зуб.
- Оцет столовий 9% – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний горошок – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
- Зелень – для прикраси
Процес приготування:
Почнемо готувати салат з квасолею і часником. Підсолену воду в каструлі ставимо на плиту. В цей час промиваємо стручкову квасолю, відрізаємо хвостики. Коли вода закипить, то відправляємо квасолю варитися до повної готовності. Вона повинна стати м’якою і придатною для їжі, але не розвареною. Зливаємо воду і охолодити.
Остиглу квасоля викладаємо на тарілку, заливаємо оцтом і додаємо сіль і спеції за смаком. Перемішуємо.
Чистимо зубчики часнику і пропускаємо під прес для повного подрібнення. Потім обсмажуємо його на повільному вогні 3-5 хвилин. Часник можна додати в квасолю, а можна поставити поруч у якості доповнення. Прикрашаємо закуску свіжою зеленню Приємного апетиту!
Новости