З таким смачним салатом, як «Обжорка» з яловичої печінкою, легко можна влаштувати собі свято живота. Печінка надає страві ситність, цибулю додає гостроти у смак, а горошок і огірки відповідають за соковитість.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яловича печінка – 200 гр.
  • Горошок зелений консервований – 200 гр.
  • Огірки мариновані – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 1 – 3 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Майонез – за смаком
  • Олія соняшникова – 2 – 3 ст. л.
  • Петрушка – 5 гр.

Процес приготування:

Як приготувати салат «Обжорка» з яловичої печінкою? Печінку помийте, очистіть від пленочек, наріжте і посмажте на соняшниковій олії. Наприкінці посоліть за смаком.

Морква вимийте, очистіть і натріть на крупній тертці. Обсмажте моркву на рослинній олії до готовності.

Мариновані огірки наріжте соломкою.

Цибулю очистіть і наріжте півкільцями. Часник подрібніть на дрібній тертці.

Змішайте в мисці консервований горошок, печінка, морква, цибуля, часник і мариновані огірки, заправте майонезом і перемішайте. Перед подачею на стіл прикрасьте салат «Обжорка» гілочками петрушки.

Приємного апетиту!

Новости