З цих продуктів, адже вони не потребують попередньої чищенні і варінні, можна швидко приготувати смачний салатик. Незважаючи на швидкість приготування, смак цієї страви вас порадує. Кількість інгредієнтів та їх склад можете змінити по своєму смаку, наприклад, додати яйце, гриби, сир, сухарики і зелень.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Копчена курка – 300 гр.
- Морква по-корейськи – 200 гр.
- Квасоля консервована – 1 банка
- Майонез – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати салат з квасолею, копченою куркою і корейською морквою? Копчену курку наріжте середніми кубиками, як для інших салатів. Перекладіть її в салатницю.
Морква по-корейськи поріжте впоперек, адже довгу морквяну соломку в салаті незручно їсти.
Перекладіть її в салатницю.
Відкрити баночку з консервованою квасолею і злийте всю рідину.
Квасоля також помістіть в салатницю.
Салат можете посипати сіллю і перцем за смаком, тільки пам’ятайте, що особлива гострота цього салату не потрібна.
Перед подачею до столу додайте в салат, майонез і перемішайте.
Приготований салат розкладіть по порційних тарілочках, декорують зеленню і подайте до столу.
Приємного апетиту!
Салати з куркою