З цих продуктів, адже вони не потребують попередньої чищенні і варінні, можна швидко приготувати смачний салатик. Незважаючи на швидкість приготування, смак цієї страви вас порадує. Кількість інгредієнтів та їх склад можете змінити по своєму смаку, наприклад, додати яйце, гриби, сир, сухарики і зелень.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Копчена курка – 300 гр.
  • Морква по-корейськи – 200 гр.
  • Квасоля консервована – 1 банка
  • Майонез – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати салат з квасолею, копченою куркою і корейською морквою? Копчену курку наріжте середніми кубиками, як для інших салатів. Перекладіть її в салатницю.

Морква по-корейськи поріжте впоперек, адже довгу морквяну соломку в салаті незручно їсти.
Перекладіть її в салатницю.

Відкрити баночку з консервованою квасолею і злийте всю рідину.

Квасоля також помістіть в салатницю.

Салат можете посипати сіллю і перцем за смаком, тільки пам’ятайте, що особлива гострота цього салату не потрібна.

Перед подачею до столу додайте в салат, майонез і перемішайте.

Приготований салат розкладіть по порційних тарілочках, декорують зеленню і подайте до столу.

Приємного апетиту!

Салати з куркою