Салат, який сподобається чоловікам. Всі інгредієнти – з насиченим смаком. А разом вони формують ситне блюдо, в якому відчувається гостра корейська морква, і ароматна ковбаса, і солоні нотки огірка. Такий салат чудово підійде в якості закуски.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Варена ковбаса – 300 гр.
- Горошок зелений консервований – 1 банка
- Яйце – 4 шт.
- Морква по-корейськи – 150 гр.
- Квасоля консервована – 1 банка
- Огірки солоні – 2 шт.
- Майонез – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Петрушка – 3 пучка
Процес приготування:
Щоб приготувати салат з квасолею, ковбасою і корейською морквою, курячі яйця варимо до твердого жовтка. Для цього достатньо 10-12 хвилин. Яйця повністю охолоджуємо в холодній воді і очищаємо від шкаралупи.
Варену ковбасу очищаємо від оболонки і нарізаємо маленькими кубиками.
Вкладаємо нарізану ковбасу в салатницю.
Варені яйця ріжемо довгими смужками.
Кладемо їх у салатницю до ковбасі.
Солоний огірок нарізаємо маленькими кубиками
Кубики огірка додаємо до решти інгредієнтів в салатницю. Якщо огірки виділили сік при нарізці, його потрібно обов’язково злити, щоб салат не вийшов мокрим.
Розкриваємо банки з консервованої червоною квасолею і зеленим горошком.
Обидва продукту викладаємо в друшляк і даємо повністю стекти рідини.
Викладаємо горошок і квасоля в салатницю. Додаємо корейську моркву. Якщо необхідно, моркву краще віджати від зайвої рідини.
Викладаємо в салатницю майонез.
Акуратно перемішуємо всі інгредієнти. За бажанням можна досолити салат і додати мелений чорний перець.
Можна прикрасити гілочками улюбленої зелені і подавати до столу.
Приємного апетиту!
Новости