Незмінною основою цього салату є квасоля (консервована) і сухарики, а якісна ковбаса надає йому насиченість і пікантність смаку. Квасоля для салату краще візьміть червону, так як вона більш тверда і не втратить форму при перемішуванні. Сухарики виберіть з будь-яким смаком: бекону, часнику або моркви зі сметаною.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Квасоля червона – 1 банка
- Копчена ковбаса – 200 гр.
- Сухарі – 40 гр.
- Сир Пармезан – 50 гр.
- Майонез – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Кріп – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати салат з квасолею, ковбасою і сухариками, шматочок копченої ковбаси очищаємо від оболонки і нарізаємо у вигляді тонкої соломки.
Зелений кріп промиваємо, серветкою видаляємо зайву вологу і дрібно його шаткуємо.
Твердий сир нарізаємо на невеликі кубики.
Всі нарізані інгредієнти кладемо в салатницю. Додаємо квасолю з баночки, попередньо злив рідина. Салат по своєму смаку посипаємо сіллю, кладемо в нього майонез і акуратно перемішуємо.
Приготований салат відразу подаємо до столу, інакше сухарики стануть м’якими.
Приємного апетиту!
Новости