Незмінною основою цього салату є квасоля (консервована) і сухарики, а якісна ковбаса надає йому насиченість і пікантність смаку. Квасоля для салату краще візьміть червону, так як вона більш тверда і не втратить форму при перемішуванні. Сухарики виберіть з будь-яким смаком: бекону, часнику або моркви зі сметаною.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Квасоля червона – 1 банка
  • Копчена ковбаса – 200 гр.
  • Сухарі – 40 гр.
  • Сир Пармезан – 50 гр.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Кріп – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати салат з квасолею, ковбасою і сухариками, шматочок копченої ковбаси очищаємо від оболонки і нарізаємо у вигляді тонкої соломки.

Зелений кріп промиваємо, серветкою видаляємо зайву вологу і дрібно його шаткуємо.

Твердий сир нарізаємо на невеликі кубики.

Всі нарізані інгредієнти кладемо в салатницю. Додаємо квасолю з баночки, попередньо злив рідина. Салат по своєму смаку посипаємо сіллю, кладемо в нього майонез і акуратно перемішуємо.

Приготований салат відразу подаємо до столу, інакше сухарики стануть м’якими.

Приємного апетиту!

Новости