За цим рецептом ви можете приготувати чудовий салат, в якому основний смаковий тон визначає квасоля. Її беремо для салату консервованої у власному соку і без томату. До салату більше підходить червона квасоля. Доповнюємо салатик курячим м’ясом, твердим сиром і сухариками.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Куряча грудка – 200 гр.
- Квасоля консервована – 1 банка
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Сухарики – 1 пакет
- Майонез – 3 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати салат з квасолею, куркою і сухариками? У підсоленій воді відваріть до готовності куряче м’ясо. Потім остудіть і наріжте невеликими кубиками. М’ясо відразу перекладіть в глибоку салатницю.
Шматочок твердого сиру натріть на крупну тертку і перекладіть його в салатницю.
Відкрийте баночку квасолі і через сито злийте всю рідину. Потім квасоля промийте холодною проточною водою і додайте в салатницю.
Салат посипте сухарями, краще житніми і зі смаком спецій.
Додайте до салату майонезний соус і посипте його чорним меленим перцем.
Салат акуратно розмішайте ложкою, декорують зеленню і відразу подайте до столу.
Приємного апетиту!
Салати з куркою