З великою упевненістю можна говорити про те, салат з мідіями і авокадо навряд чи зможе залишити байдужими любителів кулінарних шедеврів. І на те є кілька причин: незвичайний склад, смак, що запам’ятовується, а також легкість. Крім того, окремий бонус для тих, хто ретельно стежить за своєю фігурою: в салаті немає інгредієнтів, споживання яких суперечить принципам правильного харчування.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Авокадо – 1 шт.
- Мідії консервовані – 200 гр.
- Селера – 1 шт.
- Кінза – 1 пучок
- Лайм – 0.5 шт.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати салат з мідіями і авокадо? Для початку необхідно авокадо вимити і нарізати його шматочками середнього розміру.
Викладаємо в миску. Видавлюємо туди сік половини лайма, потім додаємо оливкову олію, трохи солі і перцю. Все потрібно перемішати.
До отриманої масі відправляємо нарізану селеру, кінзу, консервовані мідії, а також оливкова олія. Все знову перемішуємо.
При бажанні в салат можна додати трохи солі і перцю.
Страва готова. Рекомендуємо порціонну подачу.
Салати з морепродуктами