Дуже ситний і смачний салат з печінки, моркви та цибулі відрізняється незвичайним смаком і неймовірною ситністю. Такий салат цілком може замінити собою основну страву на будь-якому столі і стати не тільки святковим блюдом, але і відмінним обідом.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Яловича печінка (відварна) – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Морква – 1 шт.
  • Майонез – 100 гр.
  • Зелень – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Щоб приготувати салат з печінкою морквою і цибулею, заздалегідь відваріть яловичу печінку високої якості і дайте їй охолонути. Поки остигає печінка, займіться іншими приготуваннями.

Ріпчасту цибулю очистіть і сполосніть під проточною водою, а потім наріжте ножем на дрібні кубики або півкільця – за смаком.

Морква вимийте, очистіть і натріть на середній терці.

В невеликій кількості рослинного масла на сковороді обсмажте цибулю з морквою до готовності на невеликому вогні.

Відварену печінку пропустити через м’ясорубку або натерти на середній тертці, можна також скористатися измельчительной чашею блендера.

В салатнику з’єднайте всі інгредієнти, додайте майонез і зелень – якщо хочете. Все добре перемішайте і відразу ж подавати до столу.

Новости