До смаку печінки всі ставляться по-різному. Але в одному усі сходяться, салати з печінкою виходять дуже ситними і можуть з легкістю зійти за повноцінний вечерю.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Майонез – 50 – 60 мл
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Свиняча печінка – 350 – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Огірки мариновані – 1 – 2 шт.
  • Кукурудза консервована – 200 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.

Процес приготування:

Приступимо до приготування салату з печінкою свинячий. Свинячу печінку для салату відваріть без солі, остудіть і наріжте невеликими брусочками.

З ріпчастої цибулі зніміть піну і наріжте його тонкими півкільцями. Влийте невелику кількість рослинної олії на розігріту сковороду і обсмажте на ньому цибулю.

Болгарські перці потрібно очистити від перегородок і насіння, м’якоть наріжте маленькими кубиками.

З кукурудзи злити сік і пересипте її в миску до інших інгредієнтів.

Моркву промийте і очистіть. За допомогою тертки для корейської моркви, натріть її соломкою, якщо такий терки немає, використовуйте звичайну.

В залежності від розміру огірків, для салату можна взяти один чи два невеликих. Наріжте їх дрібними кубиками.

Змішайте всі інгредієнти з майонезом, спробуйте салат на сіль і при необхідності посоліть. Салат можна подавати до столу відразу після приготування.

Приємного апетиту!

Новости