Пропоную приготувати цікавий салат з печінкою тріски і консервованим горошком. Салат виходить з незвичайним смаком. Спробуйте приготувати особливий салат, і ви не пошкодуєте.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Печінка тріски – 230 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Цибуля червоний – 1 головка
- Горошок зелений консервований – 80 гр.
- Цибуля зелена – 25 гр.
- Майонез – за смаком
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування салату з печінкою тріски і горошком? Відкрити банку з печінкою тріски, злийте масло через сито. Печінка тріски викладіть в підготовлений салатник і розімніть вилкою.
курячі яйця Зваріть круто в підсоленій воді. Остудіть і очистіть їх від шкаралупи. Наріжте дрібними кубиками з допомогою ножа або спеціального пристосування (яйцерізки). Викладіть в салатник.
Ріпчасту цибулю очистіть і подрібніть гострим ножем. Відправте в салатник.
Картоплю добре помийте. Викладіть в каструлю, залийте водою, посоліть, доведіть до кипіння і варіть до повної готовності приблизно 20-25 хвилин. Готову картоплю остудіть і очистіть. Наріжте дрібним кубиком і викладіть в салатник.
Зелений лук ретельно промийте під проточною водою, обсушити, дрібно нарубаєте гострим ножем.
Відкрийте банку консервованого горошку, злийте рідину через сито і викладіть на салат.
Готовий салат посоліть і поперчіть, заправте невеликою кількістю майонезу.
Салат добре перемішайте. За допомогою кулінарного кільця розкладіть по порціях, прикрасьте приготовлений салат на власний розсуд.
Приємного апетиту!
Новости