На сьогоднішній день пекінська капуста користується величезною популярністю у господинь, особливо, якщо справа стосується приготування салатів. І це не дивно, адже цей овоч не тільки має ніжний смак і відрізняється легкістю. Пекінська капуста – це справжня скарбниця вітамінів.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Капуста пекінська – 0.5 шт.
- Яблука – 1 шт.
- Огірки мариновані – 2 шт.
- Куряча грудка – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Майонез – за смаком
Процес приготування:
Рецепт приготування салату з пекінської капусти і курки смачний! Готуємо всі необхідні інгредієнти.
Для початку необхідно помити і відварити курячу грудку. Після чого остудити і нарізати кубиками середнього розміру.
Очищаємо цибулину, нарізаємо дрібним кубиком і обдаємо окропом для того, щоб усунути різкий запах і гіркота. Через кілька хвилин зливаємо воду.
Споліскуємо пекінську капусту під проточною водою і дрібно шаткуємо.
Миємо та очищаємо яблуко, видаляємо серцевину, нарізаємо тонким брусочком.
Мариновані огірки нарізаємо дрібним кубиком.
Нарізані інгредієнти викладаємо в салатник, заправляємо майонезом і даємо йому вбратися.
Салати з куркою