На сьогоднішній день пекінська капуста користується величезною популярністю у господинь, особливо, якщо справа стосується приготування салатів. І це не дивно, адже цей овоч не тільки має ніжний смак і відрізняється легкістю. Пекінська капуста – це справжня скарбниця вітамінів.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Капуста пекінська – 0.5 шт.
  • Яблука – 1 шт.
  • Огірки мариновані – 2 шт.
  • Куряча грудка – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Майонез – за смаком

Процес приготування:

Рецепт приготування салату з пекінської капусти і курки смачний! Готуємо всі необхідні інгредієнти.

Для початку необхідно помити і відварити курячу грудку. Після чого остудити і нарізати кубиками середнього розміру.

Очищаємо цибулину, нарізаємо дрібним кубиком і обдаємо окропом для того, щоб усунути різкий запах і гіркота. Через кілька хвилин зливаємо воду.

Споліскуємо пекінську капусту під проточною водою і дрібно шаткуємо.

Миємо та очищаємо яблуко, видаляємо серцевину, нарізаємо тонким брусочком.

Мариновані огірки нарізаємо дрібним кубиком.

Нарізані інгредієнти викладаємо в салатник, заправляємо майонезом і даємо йому вбратися.

Салати з куркою