Ніжний салат з копченою ковбасою, яйцями і пекінською капустою виходить яскравим при додаванні в нього шматочків червоного солодкого перцю, жовтої кукурудзи та великої кількості зелені. У приготуванні не потрібно великої точності, оскільки наприкінці, нарізані компоненти, просто змішуються між собою.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Капуста пекінська – 230 гр.
  • Копчена ковбаса – 160 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 0,5 шт.
  • Кукурудза консервована – 220 гр.
  • Цибуля зелена – 1 пучок
  • Кріп – гілок
  • Майонез – за смаком
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Готувати салат з пекінською капустою і ковбасою легко! Пекінську капусту нашаткувати тонкими смужками. Особливу увагу потрібно приділити утолщениям в нижній частині аркушів: їх потрібно нарізати ще дрібніше. Викласти капусту в салатник великий.

Яйця зварити протягом 10 хв. після закипання в підсоленій воді, швидко перемістити в ємність з крижаною водою і дати охолонути. Зняти шкаралупу і нарізати великими кубиками, покласти до капусти.

Половину солодкого перцю звільнити від насіння і перегородок, нарізати тонкою соломкою довжиною приблизно 1,5 див. Додати в ємність з салатом.

Копчену ковбасу нарізати тонкою соломкою або нарізати кубиками.

Кукурудзу відкинути на друшляк. Коли зійде зайва рідина, додати зерна в салат.

Зелень промити, злегка обсушити і дрібно нашаткувати, відправити до інших подрібненим складових.

Вміст салатника перемішати.

Додати майонез і сіль, перемішати.

Вживати салат можна відразу ж, поки він не пустив зайвий сік.

Приємного апетиту!

Новости