Сьогодні є можливість знайти велику кількість різноманітних рецептів салатів з пекінською капустою. Я пропоную свій варіант салату з пекінською капустою і печерицями. Готується він просто і легко. Виходить смачним, корисним і не зможе нашкодити вашій фігурі.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Квасоля консервована – 200 гр.
- Капуста пекінська – 0.25 шт.
- Печериці свіжі – 4 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Болгарський перець солодкий – 0.5 шт.
- Масло оливкове – 3 ст. л.
- Бальзамічний оцет – 1 ст. л.
- Соєвий соус – 2 ст. л.
- Петрушка – 4 гілки
- Часник – 1 зуб.
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
- Перець чилі – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Підготуйте необхідні продукти для салату. Огірок добре промийте, обсушіть і наріжте невеликими шматочками. Відріжте необхідну кількість пекінської капусти і наріжте її тонкими скибочками. Перекладіть в підготовлений салатник.
наріжте Тонкими скибочками шампіньйони, попередньо знявши з них шкірку. Петрушку і перець чилі добре промийте. Обсушіть. Дрібно нарубаєте кілька гілочок петрушки. Подрібніть невелику кількість перцю чилі за допомогою гострого ножа. Якщо любите гостре – візьміть перець чилі побільше. Покладіть в салатник.
Болгарський перець добре вимийте, вийміть серцевину, відріжте половину перцю і наріжте його невеликими за розміром шматочками. Відправте в салатник. Відкрийте банку консервованої квасолі. Злийте рідину через сито і висипте в салат. Можна використовувати попередньо зварену квасолю.
Приготуйте заправку. Очистіть зубчик часнику. В неглибоку миску влийте соєвий соус, оливкова олія, бальзамічний оцет, додайте цукровий пісок, мелений чорний перець, додайте подрібнений часник з допомогою ножа або преса. Добре вимісіть.
Полийте салат заправкою. Знову перемішайте.
Приємного апетиту!
Новости