Сьогодні є можливість знайти велику кількість різноманітних рецептів салатів з пекінською капустою. Я пропоную свій варіант салату з пекінською капустою і печерицями. Готується він просто і легко. Виходить смачним, корисним і не зможе нашкодити вашій фігурі.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Квасоля консервована – 200 гр.
  • Капуста пекінська – 0.25 шт.
  • Печериці свіжі – 4 шт.
  • Огірки – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 0.5 шт.
  • Масло оливкове – 3 ст. л.
  • Бальзамічний оцет – 1 ст. л.
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Петрушка – 4 гілки
  • Часник – 1 зуб.
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Перець чилі – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Підготуйте необхідні продукти для салату. Огірок добре промийте, обсушіть і наріжте невеликими шматочками. Відріжте необхідну кількість пекінської капусти і наріжте її тонкими скибочками. Перекладіть в підготовлений салатник.

наріжте Тонкими скибочками шампіньйони, попередньо знявши з них шкірку. Петрушку і перець чилі добре промийте. Обсушіть. Дрібно нарубаєте кілька гілочок петрушки. Подрібніть невелику кількість перцю чилі за допомогою гострого ножа. Якщо любите гостре – візьміть перець чилі побільше. Покладіть в салатник.

Болгарський перець добре вимийте, вийміть серцевину, відріжте половину перцю і наріжте його невеликими за розміром шматочками. Відправте в салатник. Відкрийте банку консервованої квасолі. Злийте рідину через сито і висипте в салат. Можна використовувати попередньо зварену квасолю.

Приготуйте заправку. Очистіть зубчик часнику. В неглибоку миску влийте соєвий соус, оливкова олія, бальзамічний оцет, додайте цукровий пісок, мелений чорний перець, додайте подрібнений часник з допомогою ножа або преса. Добре вимісіть.

Полийте салат заправкою. Знову перемішайте.

Приємного апетиту!

Новости