Салати з пекінською капустою завжди виходять ніжними і соковитими. Пропоную вам приготувати низькокалорійний салат з пекінською капустою і зеленим яблуком. Салат готується швидко і просто, а виходить не тільки яскравим, але і корисним. Прекрасний варіант для тих, хто стежить за своїм харчуванням.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Капуста пекінська – 150 гр.
- Яблука – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Лимонний сік – за смаком
- Масло оливкове – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Рецепт салату з пекінською капустою і яблуком простий у приготуванні! Підготуйте необхідні продукти для вітамінного дієтичного салату.
Пекінську капусту промийте під проточною водою, обсушіть, нарвете руками на невеликі за розміром шматочки або наріжте за допомогою ножа. Відправте в підготовлений салатник.
Зелене яблуко добре помийте. Якщо яблука дрібні – візьміть два. Очистіть від серцевини і насіння. При необхідності видаліть шкірку. Наріжте невеликими кубиками. Перекладіть в салатник до пекінській капусті.
Морква добре помийте, очистіть за допомогою гострого ножа або овочечистки від шкірки. Очищену моркву натріть на крупній тертці і відправте в салат.
Додайте сіль, заправте дієтичний салат оливковою олією і лимонним соком. Ретельно перемішайте. Готовий салат подавайте на стіл. За бажанням додайте свіжу зелень в якості прикраси.
Приємного апетиту!
Новости