Салати з пекінською капустою завжди виходять ніжними і соковитими. Пропоную вам приготувати низькокалорійний салат з пекінською капустою і зеленим яблуком. Салат готується швидко і просто, а виходить не тільки яскравим, але і корисним. Прекрасний варіант для тих, хто стежить за своїм харчуванням.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Капуста пекінська – 150 гр.
  • Яблука – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Лимонний сік – за смаком
  • Масло оливкове – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Рецепт салату з пекінською капустою і яблуком простий у приготуванні! Підготуйте необхідні продукти для вітамінного дієтичного салату.

Пекінську капусту промийте під проточною водою, обсушіть, нарвете руками на невеликі за розміром шматочки або наріжте за допомогою ножа. Відправте в підготовлений салатник.

Зелене яблуко добре помийте. Якщо яблука дрібні – візьміть два. Очистіть від серцевини і насіння. При необхідності видаліть шкірку. Наріжте невеликими кубиками. Перекладіть в салатник до пекінській капусті.

Морква добре помийте, очистіть за допомогою гострого ножа або овочечистки від шкірки. Очищену моркву натріть на крупній тертці і відправте в салат.

Додайте сіль, заправте дієтичний салат оливковою олією і лимонним соком. Ретельно перемішайте. Готовий салат подавайте на стіл. За бажанням додайте свіжу зелень в якості прикраси.

Приємного апетиту!

Новости