Ситний салат з м’яса і овочів може стати головною стравою сімейного вечері. Додавання спецій і кисло-солодкою домашньої заправки зробить салат ароматним і пікантним.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Яловичина – 300 гр.
  • Баклажан – 1 шт.
  • Морква по-корейськи – 150 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Зелень – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження
  • Для заправки: –
  • Мед – 1 ч. л.
  • Лимонний сік – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка

Процес приготування:

Готувати салат з яловичиною і баклажанами просто! Підготуємо всі інгредієнти. Яловичину нарізаємо смужками. Солодкий перець також ріжемо тонкими смужками. Листя зелені подрібнюємо.

розігріваємо Сковороду з олією і обсмажуємо яловичину на великому вогні. Додаємо сіль і перець. Перемішуємо. Коли вся волога випарується, вогонь можна зробити поменше. Продовжуємо обсмажувати яловичину до легкої золотистої скоринки. Готове м’ясо кладемо в салатницю.

На розігрітій сковороді обсмажуємо поросяти, ягняти баклажан. Постійно помішуємо і тримаємо на середньому вогні до повної готовності.

До баклажанів додаємо нарізаний перець, перемішуємо і тримаємо на вогні 2-3 хвилини. Відправляємо овочі до м’яса.

В салатницю висипаємо подрібнену зелень і корейську моркву. Приступаємо до приготування заправки. Ретельно перемішуємо мед з лимонним соком і чорним перцем.

Заправляємо і перемішуємо салат. Подаємо ароматне блюдо до столу в теплому вигляді. Приємного апетиту!

Новости