Брокколі – це справжнє джерело вітамінів. Але не багато хто люблять брокколі в сирому вигляді. Пропонуємо спробувати дуже смачний салат з брокколі і винограду. Ці продукти відмінно доповнюють один одного, створюючи абсолютно прекрасне поєднання! А смажений бекон зробить салат особливо живильним!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Капуста Брокколі – 1 шт.
  • Цибуля зелена – 6 шт.
  • Бекон – 60 гр.
  • Виноград – 350 гр.
  • Мигдаль – 240 гр.
  • Вишня сушена – 240 гр.
  • Оцет білий винний – 1 ст. л.
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Майонез – 240 гр.

Процес приготування:

Почнемо готувати салат з брокколі і виноградом. Для початку промиємо всі овочі і фрукти. І далі нарізаємо брокколі.

Кожну виноградинку розрізаємо на дві половинки.

Зелений цибулю нарізаємо кільцями, а мигдаль подрібнюємо ножем або в блендері.

Бекон кладемо на сковороду і обсмажуємо з обох сторін.

Перекладаємо всі підготовлений продукти в тарілку і додаємо соус із майонезу, ложки винного оцту і цукру. Перемішуємо.

Приємного апетиту!

Новости