З пекінської капусти готують велику різноманітність корисних, простих у приготуванні, цікавих салатів. Я пропоную приготувати швидкий пікантний салат з пекінською капустою, копченою куркою і сухариками. В якості заправки замість майонезу можна використовувати грецький йогурт.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Куряча грудка копчена – 1 шт.
- Капуста пекінська – 1 шт.
- Морква по-корейськи – 150 гр.
- Майонез – 100 гр.
- Часник – 2 зуб.
- Сухарики – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування салату з пекінською капустою, копченою куркою і сухариками? Підготуйте необхідні продукти.
Пекінську капусту сполосніть під проточною водою і дайте обсохнути. Нашаткуйте капусту тонкими смужками. Перекладіть в глибокий салатник.
Викладіть в салатник готову моркву по-корейськи.
З копченої курячої грудки зніміть шкіру, відокремте м’ясо від кісток і наріжте дрібним кубиком. Викладіть в салатник.
Часник очистіть від лушпиння. Очищений часник пропустіть через прес або натріть за допомогою дрібної терки. Додайте в салат.
Заправте салат майонезом, добре перемішайте.
Подавайте готовий салат порційно, прикрасивши зверху готовими сухариками. Сухарики можна приготувати самостійно з хліба або батона, нарізує кубиками або соломкою і підсушивши на сковороді або в духовці. Але це займе більше часу для приготування апетитного страви.
Приємного апетиту!
Салати з куркою