З пекінської капусти готують велику різноманітність корисних, простих у приготуванні, цікавих салатів. Я пропоную приготувати швидкий пікантний салат з пекінською капустою, копченою куркою і сухариками. В якості заправки замість майонезу можна використовувати грецький йогурт.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Куряча грудка копчена – 1 шт.
  • Капуста пекінська – 1 шт.
  • Морква по-корейськи – 150 гр.
  • Майонез – 100 гр.
  • Часник – 2 зуб.
  • Сухарики – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування салату з пекінською капустою, копченою куркою і сухариками? Підготуйте необхідні продукти.

Пекінську капусту сполосніть під проточною водою і дайте обсохнути. Нашаткуйте капусту тонкими смужками. Перекладіть в глибокий салатник.

Викладіть в салатник готову моркву по-корейськи.

З копченої курячої грудки зніміть шкіру, відокремте м’ясо від кісток і наріжте дрібним кубиком. Викладіть в салатник.

Часник очистіть від лушпиння. Очищений часник пропустіть через прес або натріть за допомогою дрібної терки. Додайте в салат.

Заправте салат майонезом, добре перемішайте.

Подавайте готовий салат порційно, прикрасивши зверху готовими сухариками. Сухарики можна приготувати самостійно з хліба або батона, нарізує кубиками або соломкою і підсушивши на сковороді або в духовці. Але це займе більше часу для приготування апетитного страви.

Приємного апетиту!

Салати з куркою