Салат на швидку руку, який виручить до приходу чоловіка з роботи. Часто всі продукти для цієї закуски вже є в холодильнику, докупити треба тільки корейську моркву. Салат виходить соковитим, ніжним і не вимагає зайвої солі.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Шинка – 300 гр.
- Морква по-корейськи – 160 гр.
- Сир Пармезан – 200 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Майонез – для змазування
Процес приготування:
Готувати салат з шинкою і корейською морквою просто! Яйця зварити круто, остудити в холодній воді, очистити і натерти крупно на тертці. Викласти подрібнені яйця першим шаром на блюдо і зробити сітку з майонезу.
Шинку нарізати тонкою соломкою і викласти поверх яєць, змастити майонезом.
Наступним шаром йде огірок з шкіркою, також нарізаний тонкою соломкою. Зробити сіточку з майонезу.
Поверх огірків покласти натертий на крупній тертці сир, капнути зовсім трохи майонезу.
Морквину по-корейськи трохи підрізати, якщо довга, і викласти поверх сиру.
Салат відразу ж можна вживати в їжу.
Приємного апетиту!
Новости