Салат на швидку руку, який виручить до приходу чоловіка з роботи. Часто всі продукти для цієї закуски вже є в холодильнику, докупити треба тільки корейську моркву. Салат виходить соковитим, ніжним і не вимагає зайвої солі.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Шинка – 300 гр.
  • Морква по-корейськи – 160 гр.
  • Сир Пармезан – 200 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Огірки – 1 шт.
  • Майонез – для змазування

Процес приготування:

Готувати салат з шинкою і корейською морквою просто! Яйця зварити круто, остудити в холодній воді, очистити і натерти крупно на тертці. Викласти подрібнені яйця першим шаром на блюдо і зробити сітку з майонезу.

Шинку нарізати тонкою соломкою і викласти поверх яєць, змастити майонезом.

Наступним шаром йде огірок з шкіркою, також нарізаний тонкою соломкою. Зробити сіточку з майонезу.

Поверх огірків покласти натертий на крупній тертці сир, капнути зовсім трохи майонезу.

Морквину по-корейськи трохи підрізати, якщо довга, і викласти поверх сиру.

Салат відразу ж можна вживати в їжу.

Приємного апетиту!

Новости