Рецептів приготування салатів з тунцем можна знайти безліч. Сьогодні ми приготуємо салат без майонезу: легкі і хрусткі листя салату, трохи помідор черрі, каперси і, звичайно, тунець! Заправка з оливкової олії ідеально зберігає свіжість всіх продуктів і їх первісний смак.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Тунець консервований – 1 банка
- Маслини – 8 – 10 шт.
- Анчоуси – 6 шт.
- Листовий салат – 5 шт.
- Помідори черрі – 6 шт.
- Яйце – 3 шт.
- Цибуля червоний – 0.5 головок
- Каперси – 10 – 12 шт.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка
- Сіль – 1 щіпка
Процес приготування:
Яйця відварюємо круто, даємо охолонути і чистимо. Нарізаємо їх на четвертинки.
Червоний цибулю чистимо, промиваємо та нарізаємо півкільцями.
На дно салатника викладаємо промиті і обсушені листя салату. Далі викладаємо на листя інші інгредієнти: четвертинки яєць, консервований тунець, анчоуси, порізані на четвертинки помідори черрі, маслини і цибулю. Додаємо каперси, збризкуємо салат оливковою олією, солимо і перчимо за смаком.
Новости