Рецептів приготування салатів з тунцем можна знайти безліч. Сьогодні ми приготуємо салат без майонезу: легкі і хрусткі листя салату, трохи помідор черрі, каперси і, звичайно, тунець! Заправка з оливкової олії ідеально зберігає свіжість всіх продуктів і їх первісний смак.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Тунець консервований – 1 банка
  • Маслини – 8 – 10 шт.
  • Анчоуси – 6 шт.
  • Листовий салат – 5 шт.
  • Помідори черрі – 6 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Цибуля червоний – 0.5 головок
  • Каперси – 10 – 12 шт.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Яйця відварюємо круто, даємо охолонути і чистимо. Нарізаємо їх на четвертинки.

Червоний цибулю чистимо, промиваємо та нарізаємо півкільцями.

На дно салатника викладаємо промиті і обсушені листя салату. Далі викладаємо на листя інші інгредієнти: четвертинки яєць, консервований тунець, анчоуси, порізані на четвертинки помідори черрі, маслини і цибулю. Додаємо каперси, збризкуємо салат оливковою олією, солимо і перчимо за смаком.

Новости