Низькокалорійний салат з запеченими овочами, заправлений устричним соусом з кунжутним маслом, наповнить організм вітамінами і вгамує навіть сильний голод. Аромат і смак його приголомшливий, а приготування нескладне, головне дотримуйтесь покрокової інструкції і готуйте корисну і здорову їжу із задоволенням.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Тунець консервований – 1 шт.
  • Капуста брюссельська – 100 гр.
  • Печериці свіжі – 200 гр.
  • Морква – 100 гр.
  • Оцет яблучний 6% – 1 ч. л.
  • Устричний соус – 2 ст. л.
  • Масло кунжутне – 2 ст. л.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • М’ята свіжа – для прикраси
  • Зелень – для прикраси

Процес приготування:

Щоб приготувати салат з тунцем і овочами дієтичний, гриби і моркву очистіть від шкірки, промийте.

моркву Наріжте соломкою, гриби пластинами, капусту розріжте на кілька шматочків кожну. Овочі не повинні бути сильно здрібнені.

Покладіть моркву в миску і додайте 1 ч. л. устричного соусу. Перемішайте, щоб кожен шматочок був ароматизований.

Гриби і капусту присипте сіллю і перцем. Не з’єднуйте ці інгредієнти.

Покладіть продукти на деко окремо один від одного і відправте в духовку на 20 хвилин при 220 градусах. Капуста і гриби повинні запектися, а морква карамелизоваться.

З’єднайте устричний соус, масло і оцет в окремій ємності і розмішайте.

Дістаньте деко з духовки і залиште остигати.

З’єднайте інгредієнти в одній тарілці і змішайте.

Додайте шматочки тунця, не розминаючи його.

Полийте салат соусом і акуратно перемішайте.

На блюдо викладіть листя салату, на них гіркою запашний дієтичний салат і зверху прикрасьте листочками м’яти або іншої зелені.

Приємного апетиту!

Новости