Низькокалорійний салат з запеченими овочами, заправлений устричним соусом з кунжутним маслом, наповнить організм вітамінами і вгамує навіть сильний голод. Аромат і смак його приголомшливий, а приготування нескладне, головне дотримуйтесь покрокової інструкції і готуйте корисну і здорову їжу із задоволенням.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Тунець консервований – 1 шт.
- Капуста брюссельська – 100 гр.
- Печериці свіжі – 200 гр.
- Морква – 100 гр.
- Оцет яблучний 6% – 1 ч. л.
- Устричний соус – 2 ст. л.
- Масло кунжутне – 2 ст. л.
- Майонез – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- М’ята свіжа – для прикраси
- Зелень – для прикраси
Процес приготування:
Щоб приготувати салат з тунцем і овочами дієтичний, гриби і моркву очистіть від шкірки, промийте.
моркву Наріжте соломкою, гриби пластинами, капусту розріжте на кілька шматочків кожну. Овочі не повинні бути сильно здрібнені.
Покладіть моркву в миску і додайте 1 ч. л. устричного соусу. Перемішайте, щоб кожен шматочок був ароматизований.
Гриби і капусту присипте сіллю і перцем. Не з’єднуйте ці інгредієнти.
Покладіть продукти на деко окремо один від одного і відправте в духовку на 20 хвилин при 220 градусах. Капуста і гриби повинні запектися, а морква карамелизоваться.
З’єднайте устричний соус, масло і оцет в окремій ємності і розмішайте.
Дістаньте деко з духовки і залиште остигати.
З’єднайте інгредієнти в одній тарілці і змішайте.
Додайте шматочки тунця, не розминаючи його.
Полийте салат соусом і акуратно перемішайте.
На блюдо викладіть листя салату, на них гіркою запашний дієтичний салат і зверху прикрасьте листочками м’яти або іншої зелені.
Приємного апетиту!
Новости