Салати з тунцем завжди виходять ситними і смачними, а додавши до риби зелень, отримаємо ще легкість і свіжість. Беріть рецепт на замітку, так як він відмінно підходить як для святкового столу, так і для щоденного харчування. І, що не може не радувати, він готується швидко і просто.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Тунець – 3 банки
  • Цибуля зелена – 4 пучка
  • Яйце – 1 шт.
  • Волоський горіх – 2 ст. л.
  • Болгарський перець солодкий – 0.5 шт.
  • Цибуля червоний – 0.5 головок
  • Часник – 2 головки
  • Селера – 3 – 4 шт.
  • Майонез – 0.33 ст.
  • Орегано – 1 ст. л.
  • Гірчиця порошок – 1 ст. л.
  • Перець червоний мелений – за смаком
  • Лимонний сік – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати салат з тунцем і овочами? Овочі миємо й ріжемо досить дрібно. Яйце також нарізаємо невеликими кубиками, а часник натираємо на дрібній тертці.

Тунець розминаємо виделкою.

В глибокій мисці змішуємо тунець, червоний лук, яйце і подрібнені волоські горіхи, перемішуємо.

В салат також додаємо перець, селера, часник і зелений лук.

заправляємо Салат майонезом, додаємо сушений орегано і гірчичний порошок. За смаком додаємо мелений перець і сік лимона. Накриваємо салат кришкою і відправляємо в холодильник на півгодини, щоб настоявся.

Подаємо салат порційно, прикрасивши свіжою зеленню. Вишукано і смачно!

Новости