Якщо у вас намічається застілля, а часом на приготування ви не маєте, пропоную відмінний рецепт корисного і простого в приготуванні салату з тунцем і пекінською капустою. Готується дуже швидко, а результат перевершує всі очікування. Яскравий і смачний салат можна подавати як у великому блюді, так і порційно у красивих келихах.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Тунець консервований – 150 гр.
  • Кукурудза консервована – 150 гр.
  • Капуста пекінська – 100 гр.
  • Цибуля червоний – 1 головка
  • Лимонний сік – 1 ст. л.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.
  • Зелень – для прикраси
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати салат з тунцем і пекінською капустою? Відкрийте банку тунця у власному соку, перекладіть в невелику тарілку і добре розімніть виделкою. В підготовлені келихи акуратно викладіть консерви.

Пекінську капусту наріжте тонкою соломкою і покладіть в келихи поверх розім’ятої тунця.

Невелику червону цибулину очистіть і наріжте тонкими півкільцями. Нарізану цибулю покладіть поверх пекінської капусти.

Відкрийте невелику банку консервованої кукурудзи, злити рідину. Кукурудзою густо покрийте червоний лук.

Візьміть невелику миску для заправки. Лимон ретельно помийте. Розріжте навпіл. Видавіть столову ложку лимонного соку, додайте столову ложку оливкової олії, додайте сіль і перець за смаком. Добре перемішайте заправку і полийте нею салат. Зверху прикрасьте листочками свіжої зелені.

Приємного апетиту!

Новости