Приголомшливо смачний салат цілком може зайняти провідне місце на вашому столі. Помідори надають свіжість, а риба відповідає за ситність. Відмінний салат для перекусу або легкого сніданку, його можна приготувати в одній тарілці або розкласти на порції.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Тунець консервований – 1 шт.
- Редис – 1 пучок
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Листовий салат – 1 шт.
- Сир Фета – 100 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Лимон 0.25 шт.
- Кінза або Петрушка – 1 пучок
- Бальзамічний оцет – 0.5 ст. л.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
Процес приготування:
Готувати салат з тунцем і помідорами легко! Поставте варитися яйця і поваріть їх 10 хвилин після закипання. Після чого відразу опустіть в холодну воду на 5 хвилин.
Листя салату розділіть, відріжте край, добре промийте і обсушити на рушнику. Порвіть листя руками на частини і покладіть в салатник.
Промийте і обріжте хвости у редиски. Наріжте його тонкими півкільцями. Додайте до салату.
Вимиті помідори наріжте невеликими шматочками і відправляйте в тарілку.
Розімніть з допомогою виделки тунець прямо в банку, попередньо видаліть з неї рідину, і викладіть кашку в салатник.
Окремо змішайте масло, оцет, сіль, перець і видавлений сік лимона, трохи збовтайте рідина, перемішуючи, і полийте нею салат. Все перемішайте, щоб заправка розподілилася рівномірно по всьому продуктум.
Зварені яйця очистіть і наріжте четвертинками. Сир наріжте дрібним кубиком і розсипте по поверхні салату разом з яйцями, створюючи остаточний вигляд салату.
Приємного апетиту!
Новости