Приголомшливо смачний салат цілком може зайняти провідне місце на вашому столі. Помідори надають свіжість, а риба відповідає за ситність. Відмінний салат для перекусу або легкого сніданку, його можна приготувати в одній тарілці або розкласти на порції.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Тунець консервований – 1 шт.
  • Редис – 1 пучок
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Листовий салат – 1 шт.
  • Сир Фета – 100 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Лимон 0.25 шт.
  • Кінза або Петрушка – 1 пучок
  • Бальзамічний оцет – 0.5 ст. л.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.

Процес приготування:

Готувати салат з тунцем і помідорами легко! Поставте варитися яйця і поваріть їх 10 хвилин після закипання. Після чого відразу опустіть в холодну воду на 5 хвилин.

Листя салату розділіть, відріжте край, добре промийте і обсушити на рушнику. Порвіть листя руками на частини і покладіть в салатник.

Промийте і обріжте хвости у редиски. Наріжте його тонкими півкільцями. Додайте до салату.

Вимиті помідори наріжте невеликими шматочками і відправляйте в тарілку.

Розімніть з допомогою виделки тунець прямо в банку, попередньо видаліть з неї рідину, і викладіть кашку в салатник.

Окремо змішайте масло, оцет, сіль, перець і видавлений сік лимона, трохи збовтайте рідина, перемішуючи, і полийте нею салат. Все перемішайте, щоб заправка розподілилася рівномірно по всьому продуктум.

Зварені яйця очистіть і наріжте четвертинками. Сир наріжте дрібним кубиком і розсипте по поверхні салату разом з яйцями, створюючи остаточний вигляд салату.

Приємного апетиту!

Новости