Дуже швидка пікантна закуска з огірків, яка поєднується з різними стравами. Оригінальні фаршировані огірки по-корейськи прикрасять будь-який святковий стіл і внесуть різноманітність у ваш раціон.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Огірки – 8 шт.
  • Часник – 2 – 3 зуб.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 0.5 головок
  • Цибуля зелена – 100 гр.
  • Соєвий соус – 2 – 3 ст. л.
  • Петрушка – за смаком
  • Кріп – за смаком
  • Сіль – 1 – 2 ст. л.
  • Приправа для корейської моркви – 1 ч. л.
  • Паприка – за смаком
  • Кунжут – за смаком

Процес приготування:

Рецепт приготування фаршированих огірків по-корейськи смачний! Огірки ретельно промийте під проточною водою, обсушити паперовими рушниками. Кожен огірок надріжте на чотири частини, не доходячи до кінця. Всередині добре натріть сіллю, залиште огірки в стороні.

Крупно наріжте зелену цибулю і розімніть його руками, щоб він пустив сік.
Кріп і петрушку помийте і дрібно нарубаєте ножем, змішайте зелень з цибулею.
Цибулю і часник подрібніть ножем і додайте до зелені.

Моркву натріть на корейській тертці, перекладіть її до зелені, додайте паприку, соєвий соус, кунжут, чайну ложку приправи для моркви по-корейськи, все перемішайте.

Промийте огірки від зайвої солі, викладіть їх у друшляк, щоб вода скла.

В розріз кожного огірка вкладіть невелику кількість підготовленої начинки із зелені і моркви.

Фаршировані огірки складіть на блюдо, посипте зверху кунжутом і можна подавати закуску до столу.

Приємного апетиту!

Новости