Представлене вашій увазі страва чудово впишеться у святкове меню і навряд чи залишить когось байдужим. Корисні речовини, що володіють неповторним смаком, оригінальність подачі. І це далеко не всі переваги салату з тунцем і шпинатом.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Тунець – 250 гр.
- Болгарський перець солодкий – 100 гр.
- Оливки – 12 шт.
- Шпинат – 80 гр.
- Цибуля червоний – 1 шт.
- Масло рослинне – 4 ст. л.
- Помідори черрі – 120 гр.
- Лимонний сік – 2 ст. л.
- Кунжут – 2 ч. л.
- Сіль – 1 щіпка
- Чебрець свіжий – 0.5 ч. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати салат з тунцем і шпинатом. Підготуємо необхідні інгредієнти.
Промиваємо філе тунця. В окремій мисці з’єднуємо кунжут, чебрець, сіль. Цією сумішшю необхідно обмазати філе тунця.
Далі необхідно розігріти сковорідку і обсмажити шматочки тунця з двох сторін.
Моєму овочі. Цибулину очищаємо і нарізаємо кільцями, нашинковываем перець, помідори розрізаємо на дві частини.
Промиваємо шпинат, позбавляємося від зайвої вологи, потім викладаємо листя в салатник. Поверх шпинату викладаємо нарізану цибулю, помідори, перець, оливки, щіпку солі і перцю, а також дві столові ложки рослинної олії. Все ретельно перемішуємо і скроплюємо лимонним соком.
Отриману овочеву суміш слід викласти на плоску тарілку.
Обсмажене філе тунця нарізаємо смужками товщиною близько 1 см.
Викладаємо на овочеву суміш шматочки тунця. Блюдо готове.
Новости