Представлене вашій увазі страва чудово впишеться у святкове меню і навряд чи залишить когось байдужим. Корисні речовини, що володіють неповторним смаком, оригінальність подачі. І це далеко не всі переваги салату з тунцем і шпинатом.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Тунець – 250 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 100 гр.
  • Оливки – 12 шт.
  • Шпинат – 80 гр.
  • Цибуля червоний – 1 шт.
  • Масло рослинне – 4 ст. л.
  • Помідори черрі – 120 гр.
  • Лимонний сік – 2 ст. л.
  • Кунжут – 2 ч. л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Чебрець свіжий – 0.5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати салат з тунцем і шпинатом. Підготуємо необхідні інгредієнти.

Промиваємо філе тунця. В окремій мисці з’єднуємо кунжут, чебрець, сіль. Цією сумішшю необхідно обмазати філе тунця.

Далі необхідно розігріти сковорідку і обсмажити шматочки тунця з двох сторін.

Моєму овочі. Цибулину очищаємо і нарізаємо кільцями, нашинковываем перець, помідори розрізаємо на дві частини.

Промиваємо шпинат, позбавляємося від зайвої вологи, потім викладаємо листя в салатник. Поверх шпинату викладаємо нарізану цибулю, помідори, перець, оливки, щіпку солі і перцю, а також дві столові ложки рослинної олії. Все ретельно перемішуємо і скроплюємо лимонним соком.

Отриману овочеву суміш слід викласти на плоску тарілку.

Обсмажене філе тунця нарізаємо смужками товщиною близько 1 см.

Викладаємо на овочеву суміш шматочки тунця. Блюдо готове.

Новости