Сьогодні у кожної господині є можливість приготувати велику кількість рецептів різноманітних легких салатів. Я пропоную приготувати корисний салат з тунцем і кукурудзою. Приголомшливий варіант як для святкового столу, так і на кожен день, який обов’язково сподобається вашим гостям. Готується швидко і просто, а результат перевершує всі очікування. Салат виходить дуже смачним і корисним. Яскраве легке блюдо з ідеальним поєднанням продуктів неодмінно відзначать все.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Тунець консервований – 200 гр.
  • Кукурудза консервована – 200 гр.
  • Авокадо – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Помідори свіжі – 3 шт.
  • Зелень – для прикраси
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Лимон – 1 шт.
  • Масло оливкове – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати салат з тунцем, кукурудзою, помідорами і авокадо, підготуйте необхідні інгредієнти для салату. Авокадо розріжте навпіл, з допомогою ножа вийміть кісточку, очистіть за допомогою ложки від шкірки.

Наріжте очищений плід авокадо кубиками середнього розміру. Томати добре помийте, наріжте півкільцями, попередньо видаливши насіння. Нарізані продукти складайте в красиве блюдо або в салатник.

Відкрийте банку консервованої кукурудзи, злити рідину. Додайте кукурудзу в салатник.

Цибулю очистіть і наріжте тонкими півкільцями або своїм улюбленим способом. Додайте в салат.

Лимон помийте. Розріжте навпіл. З однієї половини видавіть сік, а іншу наріжте тонкими часточками. Відкрийте банку з тунцем, рибу розімніть виделкою. Додайте до овочевої суміші, додайте приправи за смаком. Полийте салат лимонним соком і невеликою кількістю оливкової олії. Акуратно перемішайте.

подавайте Салат порційно, попередньо прикрасивши тонкими часточками лимона. За бажанням можна прикрасити дрібно нарізаною свіжою зеленню.

Приємного апетиту!

Новости