Поживні, з насиченим смаком салати з консервованим тунцем, нікого не залишать байдужими. Такі страви стануть справжньою родзинкою вашого свята.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Майонез – 150 гр.
  • Маслини – 200 гр.
  • Тунець консервований – 400 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Зелень – 100 гр.
  • Лимон – 1 шт.

Процес приготування:

Приступимо до приготування салату з тунцем у власному соку. Яйця відваріть круто, остудіть їх, очистіть від шкаралупи і натріть на дрібну тертку.

Розкрийте консерви і перекладіть тунця в миску, добре розімніть його виделкою.

Зелень промийте, просушіть, дрібно нарубаєте ножем і додайте до тунцу.

З маслин злийте сік і наріжте їх тонкими кружечками, додати в миску.

З лимона зніміть шкірку, розріжте навпіл. Одну частину лимона дрібно наріжте, другу частину можна залишити для прикраси салату.

Заправте салат майонезом і добре перемішайте. Прикрасьте салат часточками лимона і маслин.

Приємного апетиту!

Новости