Поживні, з насиченим смаком салати з консервованим тунцем, нікого не залишать байдужими. Такі страви стануть справжньою родзинкою вашого свята.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Майонез – 150 гр.
- Маслини – 200 гр.
- Тунець консервований – 400 гр.
- Яйце – 4 шт.
- Зелень – 100 гр.
- Лимон – 1 шт.
Процес приготування:
Приступимо до приготування салату з тунцем у власному соку. Яйця відваріть круто, остудіть їх, очистіть від шкаралупи і натріть на дрібну тертку.
Розкрийте консерви і перекладіть тунця в миску, добре розімніть його виделкою.
Зелень промийте, просушіть, дрібно нарубаєте ножем і додайте до тунцу.
З маслин злийте сік і наріжте їх тонкими кружечками, додати в миску.
З лимона зніміть шкірку, розріжте навпіл. Одну частину лимона дрібно наріжте, другу частину можна залишити для прикраси салату.
Заправте салат майонезом і добре перемішайте. Прикрасьте салат часточками лимона і маслин.
Приємного апетиту!
Новости