М’ясо тунця ідеально підходить для приготування різних салатів. Салат з тунцем в олії стане відмінним доповненням до основного блюда, а може використовуватися і в якості самостійного, легені, в міру калорійного блюда.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Тунець консервований – 90 гр.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Огірки – 1 шт.
  • Салат Романо – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 0.5 головок
  • Квасоля біла – 2 ст. л.
  • Гірчиця – 2 ч. л.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Лимонний сік – 2 ст. л.
  • Кріп – 2 ст. л.
  • Лимонна цедра – 1 ч. л.
  • Кунжут – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати салат з тунцем в маслі. Для заправки дрібно нарізати кріп. В окремій ємності змішати кріп, сік лимона, гірчицю, олію, цедру лимона, сіль і перець, ретельно перемішати.

Тунець перекласти на сито, дати соку стекти.

Нарізати помідор, огірок, цибуля. Листя салату порвати шматочками.

Консервовану білу квасолю промити. Всі овочі змішати в салатник, зверху викласти нарізану шматочками тунець, полити все заправкою. Готовий салат посипати кунжутом. Смачний, низькокалорійний салат з тунцем в маслі, готовий до подачі!

Новости