М’ясо тунця ідеально підходить для приготування різних салатів. Салат з тунцем в олії стане відмінним доповненням до основного блюда, а може використовуватися і в якості самостійного, легені, в міру калорійного блюда.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Тунець консервований – 90 гр.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Салат Романо – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 0.5 головок
- Квасоля біла – 2 ст. л.
- Гірчиця – 2 ч. л.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Лимонний сік – 2 ст. л.
- Кріп – 2 ст. л.
- Лимонна цедра – 1 ч. л.
- Кунжут – за смаком
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати салат з тунцем в маслі. Для заправки дрібно нарізати кріп. В окремій ємності змішати кріп, сік лимона, гірчицю, олію, цедру лимона, сіль і перець, ретельно перемішати.
Тунець перекласти на сито, дати соку стекти.
Нарізати помідор, огірок, цибуля. Листя салату порвати шматочками.
Консервовану білу квасолю промити. Всі овочі змішати в салатник, зверху викласти нарізану шматочками тунець, полити все заправкою. Готовий салат посипати кунжутом. Смачний, низькокалорійний салат з тунцем в маслі, готовий до подачі!
Новости