Салат з тунцем в тарталетках – оригінальна, смачна і елементарна у приготуванні закуска. Вона стане чудовим доповненням святкового столу або фуршету і не залишить байдужим жодного гостя.


Інгредієнти: на 15 порц.

  • Тунець консервований – 180 гр.
  • Огірки – 160 гр.
  • Тарталетки – 30 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Зелень – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати салат з тунцем в тарталетках. Готуємо всі необхідні інгредієнти. З консервованого тунця зливаємо зайву рідину, яйця варимо круто.

Огірки нарізаємо дрібними кубиками.

Зелень дрібно рубаємо.

охолоджені Варені яйця натираємо на крупній тертці.

В глибокій мисці розминаємо виделкою тунець, додаємо до нього яйця, огірок і зелень. За смаком поперчити і посолити начинку для тарталеток, ретельно перемішати.

Наповнюємо акуратно по одній тарталетки начинкою.

Готові тарталетки падаємо на сервировочном блюді на стіл. Це дуже смачно!

Новости