Рідкісні тигрові креветки відрізняються своєю величиною і соковитістю. Такий продукт ідеальний для легких салатів. Особливо морепродукт поєднується з пікантною руколою. Страва підходить для швидких вечерь.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Креветки тигрові – 200 гр.
  • Рукола – 150 гр.
  • Помідори черрі – 12 шт.
  • Лимон – 0,5 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Масло оливкове – 3 ст. л.

Процес приготування:

Для того щоб приготувати салат з тигровими креветками і руколою, великі тигрові креветки відварюють так само, як і інші види. Закидаємо в киплячу підсолену воду на 3-4 хвилини. За цей час морепродукт змінить колір з сірого на звичний яскравий. Далі знімаємо панцир.

Промиваємо черрі і розрізаємо на половинки. Занадто великі плоди – на четвертинки.

Обдаємо рукколу водою і зрізаємо занадто довгі стеблинки.

Рукколу хаотично розкидаємо по порційних тарілках, доповнюємо креветками, черрі, солимо і поливаємо оливковою олією. Порційно видавлюємо на закуску сік з лимона. Готово, можна подавати до столу!

Салат з креветками і овочами Салат з креветками і помідорами Салат з креветками і помідорами черрі Салат з креветками, помідорами чері та сиром Салати з морепродуктами