Простіше пареної ріпи може бути тільки варений буряк. Салат з неї готується дуже швидко, але то ніяк не відбивається на смаку, і страва виходить дуже смачним. Ця закуска чудово підходить до м’ясних страв, робить їх смак ще більш насиченим.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Буряк – 300 гр.
  • Чорнослив – 40 гр.
  • Родзинки – 30 гр.
  • Майонез – 30 гр.
  • Волоський горіх – 10 гр.
  • Часник – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування салату з вареного буряка? Підготувати буряк.

Буряк зварити до напівготовності (близько 40 хвилин).

Потім просушити буряк на паперовому рушнику, загорніть у фольгу, запікайте в духовці близько години при температурі 180 градусів.

Готової буряках дайте охолонути.

Чорнослив вимити, замочити в окропі на півгодини.

Родзинки помити, замочити в окропі на 10 хвилин.

Чорнослив і родзинки наріжте соломкою.

Волоські горіхи дрібно порубаєте.

В глибокій ємності змішати натерту на крупній тертці буряк з чорносливом та ізюмом, посолити, додати волоські горіхи і за смаком часник. Салат заправити майонезом.

Новости