Простіше пареної ріпи може бути тільки варений буряк. Салат з неї готується дуже швидко, але то ніяк не відбивається на смаку, і страва виходить дуже смачним. Ця закуска чудово підходить до м’ясних страв, робить їх смак ще більш насиченим.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Буряк – 300 гр.
- Чорнослив – 40 гр.
- Родзинки – 30 гр.
- Майонез – 30 гр.
- Волоський горіх – 10 гр.
- Часник – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування салату з вареного буряка? Підготувати буряк.
Буряк зварити до напівготовності (близько 40 хвилин).
Потім просушити буряк на паперовому рушнику, загорніть у фольгу, запікайте в духовці близько години при температурі 180 градусів.
Готової буряках дайте охолонути.
Чорнослив вимити, замочити в окропі на півгодини.
Родзинки помити, замочити в окропі на 10 хвилин.
Чорнослив і родзинки наріжте соломкою.
Волоські горіхи дрібно порубаєте.
В глибокій ємності змішати натерту на крупній тертці буряк з чорносливом та ізюмом, посолити, додати волоські горіхи і за смаком часник. Салат заправити майонезом.
Новости