В даному рецепті вам пропонується приготувати легкий і корисний салат з авокадо і зелені шпинату. У нього для ситності додамо відварене яйце, свіжий помідор сир. Його можна подати і як доповнення до м’ясної страви, і самостійно. Салат добре підходить людям, які дотримуються дієтичне харчування.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Авокадо – 1 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Шпинат – 100 гр.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Сир Пармезан – 50 гр.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Бальзамічний оцет – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Рецепт приготування салату з авокадо і шпинатом смачний! Спочатку зваріть круто курячі яйця і охолодіть їх у холодній воді.

Яйця почистіть від шкаралупи і акуратно поріжте на поздовжні скибочки, щоб жовтки залишилися з білками.

Листя шпинату промийте холодною водою і видаліть зайву вологу.

Потім поріжте їх на великі шматочки і покладіть в салатницю.

помідори Промийте, видаліть плодоніжки, розріжте їх такими ж поздовжніми скибочками, як і яйця, і покладіть в салатницю поверх шпинату.

Авокадо помийте, розріжте на половинки і видалити кісточку.

Потім з кожної половинки плода зніміть шкірку.

Поріжте половинки авокадо на невеликі скибочки і перекладіть в салатницю поверх помідорів.

Шматочок твердого сиру поріжте маленькими брусочками і перекладіть до салату. Посипте салат по своєму смаку сіллю і перцем. В окремій чашці змішайте вказане в рецепті кількість бальзамічного оцту з оливковою олією і цією сумішшю полийте салат і трохи перемішайте.

Розкладіть приготований салат в порційні тарілки, покладіть поверх його скибочки варених яєць і можете подавати до столу.

Приємного апетиту!

Новости