Ситний салат з м’яса і овочів може стати головною стравою сімейного вечері. Додавання спецій і кисло-солодкою домашньої заправки зробить салат ароматним і пікантним.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Яловичина – 300 гр.
- Баклажан – 1 шт.
- Морква по-корейськи – 150 гр.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Зелень – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
- Для заправки: –
- Мед – 1 ч. л.
- Лимонний сік – 1 ч. л.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка
Процес приготування:
Готувати салат з яловичиною і баклажанами просто! Підготуємо всі інгредієнти. Яловичину нарізаємо смужками. Солодкий перець також ріжемо тонкими смужками. Листя зелені подрібнюємо.
розігріваємо Сковороду з олією і обсмажуємо яловичину на великому вогні. Додаємо сіль і перець. Перемішуємо. Коли вся волога випарується, вогонь можна зробити поменше. Продовжуємо обсмажувати яловичину до легкої золотистої скоринки. Готове м’ясо кладемо в салатницю.
На розігрітій сковороді обсмажуємо поросяти, ягняти баклажан. Постійно помішуємо і тримаємо на середньому вогні до повної готовності.
До баклажанів додаємо нарізаний перець, перемішуємо і тримаємо на вогні 2-3 хвилини. Відправляємо овочі до м’яса.
В салатницю висипаємо подрібнену зелень і корейську моркву. Приступаємо до приготування заправки. Ретельно перемішуємо мед з лимонним соком і чорним перцем.
Заправляємо і перемішуємо салат. Подаємо ароматне блюдо до столу в теплому вигляді. Приємного апетиту!
Новости