Тільки справжній гурман здатний оцінити чудове поєднання м’яса і чорносливу. Ці два продукти можуть бути основою гарячого страви, салату або пирога, в будь-якому випадку вийде дуже смачно.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Майонез – 2 ст. л.
- Яловичина – 350 гр.
- Горошок зелений консервований – 2 ст. л.
- Яблука – 1 шт.
- Чорнослив – 50 гр.
- Апельсин – 1 шт.
- Сир – 100 гр.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Готувати салат з яловичиною і чорносливом легко! Яловичину зваріть зі спеціями і сіллю, остудіть і наріжте невеликими кубиками.
Фрукти промийте. Яблуко очистіть від шкірки і видаліть серцевину з насінням, м’якоть наріжте кубиками. Зніміть шкірку з апельсина, акуратно виріжте перегородки ножем і наріжте невеликими шматочками.
Чорнослив промийте і замочіть на кілька хвилин в окропі. Воду злийте і просушіть його, потім дрібно наріжте.
Сир подрібніть на тертці і додайте в миску до інших інгредієнтів.
Додайте до нарізаних продуктів консервований горошок, заправте майонезом, перемішайте і салат готовий.
Приємного апетиту!
Новости