Тільки справжній гурман здатний оцінити чудове поєднання м’яса і чорносливу. Ці два продукти можуть бути основою гарячого страви, салату або пирога, в будь-якому випадку вийде дуже смачно.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Майонез – 2 ст. л.
  • Яловичина – 350 гр.
  • Горошок зелений консервований – 2 ст. л.
  • Яблука – 1 шт.
  • Чорнослив – 50 гр.
  • Апельсин – 1 шт.
  • Сир – 100 гр.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Готувати салат з яловичиною і чорносливом легко! Яловичину зваріть зі спеціями і сіллю, остудіть і наріжте невеликими кубиками.

Фрукти промийте. Яблуко очистіть від шкірки і видаліть серцевину з насінням, м’якоть наріжте кубиками. Зніміть шкірку з апельсина, акуратно виріжте перегородки ножем і наріжте невеликими шматочками.

Чорнослив промийте і замочіть на кілька хвилин в окропі. Воду злийте і просушіть його, потім дрібно наріжте.

Сир подрібніть на тертці і додайте в миску до інших інгредієнтів.

Додайте до нарізаних продуктів консервований горошок, заправте майонезом, перемішайте і салат готовий.

Приємного апетиту!

Новости