При приготуванні будь-якого м’ясного бульйону для супу радимо покласти туди шматочок яловичини, і цілу моркву – тоді в доповнення до супу можна буде зробити в якості другої страви відмінний салат з вареної яловичиною. При цьому економиться час і електроенергія.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Яловичина (варена) – 150 гр.
  • Морква (варена) – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Шпинат – 15 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 0.33 шт.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Оцет білий винний – 1 ч. л.
  • Соєвий соус – 1 ст. л.
  • Мед – 0,5 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Готувати салат з яловичиною просто! У ємності, де буде готуватися салат, змішати заправку. З’єднати оливкову олію з соєвим соусом, додати до них винний оцет, перець і цукор або рідкий мед.

Листя шпинату промити, струсити зайву рідину і з усіх сторін вмочити в заправку. Замість шпинату можна використовувати рукколу, листя салату або навіть щавель.

Шматочок солодкого болгарського перцю нарізати тонкими смужками і додати до шпинату, перемішати.

Помідор промити, прибрати білу частину і нарізати невеликими шматочками, викласти в миску.

Моркву очистити і зварити до готовності, остудити і нарізати тонкої короткої соломкою або кружечками, додати в салат.

Яловичину зварити в підсоленій воді, при цьому м’якоть повинна бути чистою, без жирових вкраплень. Яловичину остудити і нарізати кубиками, брусочками або розібрати на волокна. Додати м’ясо в салатник і все перемішати.

Салат з яловичиною готовий. Його можна відразу ставити на стіл.
Приємного апетиту!

Новости