Цей салат чудово поєднує в собі солодкі і солоні продукти, виходить дуже незвично і смачно. Приготування не вимагає спеціальних кулінарних здібностей і займає небагато часу, якщо не враховувати приготування яловичини.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Майонез – 50 – 60 мл
- Яловичина – 400 гр.
- Ананас консервований – 8 гуртків
- Огірки солоні – 2 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати салат з яловичиною та ананасом? Яловичину відварити в підсоленій воді, залиште остигати м’ясо в бульйоні, так воно залишиться соковитим. Готове м’ясо наріжте кубиками.
Солоні огірки відіжміть від зайвої рідини і наріжте невеликими кубиками.
Консервовані ананаси також наріжте кубиками.
Змішайте в мисці яловичину, огірки і ананаси, заправте майонезом, при необхідності посоліть. Так як всі інгредієнти салату досить соковиті, майонезу додавайте не дуже багато, щоб салат не поплив.
Приємного апетиту!
Новости