Цей салат чудово поєднує в собі солодкі і солоні продукти, виходить дуже незвично і смачно. Приготування не вимагає спеціальних кулінарних здібностей і займає небагато часу, якщо не враховувати приготування яловичини.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Майонез – 50 – 60 мл
  • Яловичина – 400 гр.
  • Ананас консервований – 8 гуртків
  • Огірки солоні – 2 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати салат з яловичиною та ананасом? Яловичину відварити в підсоленій воді, залиште остигати м’ясо в бульйоні, так воно залишиться соковитим. Готове м’ясо наріжте кубиками.

Солоні огірки відіжміть від зайвої рідини і наріжте невеликими кубиками.

Консервовані ананаси також наріжте кубиками.

Змішайте в мисці яловичину, огірки і ананаси, заправте майонезом, при необхідності посоліть. Так як всі інгредієнти салату досить соковиті, майонезу додавайте не дуже багато, щоб салат не поплив.

Приємного апетиту!

Новости