Випічка з листкового тіста – це приголомшливе смачна штука. Тим більше, що приготувати її під силу будь-якій господині. Начинку можна підбирати будь-по своєму смаку, наприклад, зробити ситну і соковиту з м’яса. Таку випічку завжди можна взяти з собою для перекусу.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Цибуля ріпчаста – 1 – 2 головки
  • Фарш м’ясний – 500 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Листкове тісто дріжджове або Листкове тісто бездріжджове – 500 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло рослинне – для змазування

Процес приготування:

Рецепт конвертиків з листкового тіста з м’ясом простий у приготуванні! Цибулю очистіть і дрібно наріжте. Змішайте фарш з цибулею, посоліть і приправте за смаком.

Листкове тісто розморозьте і розріжте на квадрати однакової величини.

Кожен квадратик трохи розкачайте качалкою. Викладіть на тісто м’ясну начинку.

Скріпіть краю тесту таким чином, щоб заготовки нагадували конверти, змастіть їх збитим яйцем.

Деко змастіть рослинною олією, викладіть на нього конвертики. Запікайте блюдо в духовці при 220 градусах 20 хвилин, потім зменшіть температуру до 150 градусів і готуйте ще 20-25 хвилин. Готову випічку трохи остудіть і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Новости