Хочете здивувати близьких або гостей чимось незвичайним? Рецепт салату з смажених огірків в цьому ділі як не можна до речі. І не бійтеся, що це традиційне блюдо корейської кухні виявиться невдалим або доведеться не до смаку сім’ї. Так, незвичайний салат, але при цьому дуже смачний, смачний і ароматний.


Інгредієнти: на 4 л.

  • Огірки – 1 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Корінь імбиру – 1 см
  • Мед – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Соус теріякі – 1 ч. л.
  • Масло кунжутне – 1 ч. л.
  • Цибуля зелена – 2 пера
  • Вода – 0.5 склянки
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати салат зі смажених огірків? Довгий огірок миємо, чистимо, при необхідності очищаємо від шкірки. Ріжемо огірки на половинки, витягаємо з них насіння.

Очищені таким чином огірки ріжемо на четвертинки. Посипаємо їх сіллю, залишаємо на хвилин 20, щоб огірки пустили сік. Після огірки споліскують водою, обсушуємо паперовими рушниками.

Часник дрібно рубаємо, пір’я цибулі дрібно ріжемо, корінь імбиру очистити і також ріжемо дуже дрібними кубиками.

У розігріту сковороду вливаємо олію. Додаємо в сковороду зелений лук, часник, імбир. Додаємо перець, смажимо близько хвилини.

Потім висипаємо в сковороду огірки, соус теріякі. Додаємо воду, тушкуємо все до випаровування води, постійно помішуючи.

Готовий салат перекладаємо в салатник, поливаємо кунжутним маслом, ретельно все перемішуємо. Можна подавати незвичайне і надзвичайно смачне блюдо до столу!

Новости