Закуски можуть бути дуже різноманітними. Одна з вельми незвичайних варіантів – паштет з сала з часником та зеленню. Приготувати його в домашніх умовах дуже просто.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Сало солоне – 500 гр.
  • Часник – 4 зуб.
  • Перець червоний мелений – 0,5 ч. л.
  • Зелень – 30 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Рецепт приготування сала, перекрученого через м’ясорубку з часником і зеленню смачний! З сала зріжте шкірку і розріжте на кілька частин. Пропустіть шматочки сала два рази через м’ясорубку.

Отриману однорідну масу посоліть і приправте за смаком.

Часник очистіть від лушпиння і пропустіть його через прес, додати до сала.

Зелень помийте і дрібно порубаєте ножем, додайте її до перекрученному салу і перемішайте.

Загорніть отриманий паштет в харчову плівку, формуючи ковбаску. Помістіть паштет в холодильник на 2-3 години, щоб він остудився і застиг.

Приємного апетиту!

Паштет з сала з часником Сало через м'ясорубку з часником Як засолити сало в домашніх умовах