Закуски можуть бути дуже різноманітними. Одна з вельми незвичайних варіантів – паштет з сала з часником та зеленню. Приготувати його в домашніх умовах дуже просто.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Сало солоне – 500 гр.
- Часник – 4 зуб.
- Перець червоний мелений – 0,5 ч. л.
- Зелень – 30 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Рецепт приготування сала, перекрученого через м’ясорубку з часником і зеленню смачний! З сала зріжте шкірку і розріжте на кілька частин. Пропустіть шматочки сала два рази через м’ясорубку.
Отриману однорідну масу посоліть і приправте за смаком.
Часник очистіть від лушпиння і пропустіть його через прес, додати до сала.
Зелень помийте і дрібно порубаєте ножем, додайте її до перекрученному салу і перемішайте.
Загорніть отриманий паштет в харчову плівку, формуючи ковбаску. Помістіть паштет в холодильник на 2-3 години, щоб він остудився і застиг.
Приємного апетиту!
Паштет з сала з часником Сало через м'ясорубку з часником Як засолити сало в домашніх умовах