Оригінальний рецепт домашньої самси – з начинкою з ковбаси і сиру. Простий рецепт страви порадує вашу сім’ю або гостей. Подавайте поживну закуску до обіду або чаювання.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Листкове дріжджове тісто – 300 гр.
- Варена ковбаса – 150 гр.
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Молоко коров’яче – 2 ч. л.
- Кетчуп – за смаком
- Майонез – за смаком
Процес приготування:
Приступимо до приготування самси з ковбасою та сиром. Ковбасу і твердий сир пропускаємо через крупну тертку. Розмішуємо інгредієнти між собою.
Розморожуємо листкове тісто при кімнатній температурі.
Після нарізаємо підготовлений продукт на декілька однакових за розміром прямокутників.
Змішуємо кетчуп з майонезом і капаємо масу на кожен прямокутник тесту.
На соус викладаємо суміш ковбаси і сиру.
Звертаємо продукт в трикутник і міцно з’єднуємо за допомогою виделки.
Обмазуємо кожну самсу збитим яйцем з молоком.
блюдо Кладемо на деко і ставимо його в духовку на 15 хвилин. Готуємо при температурі 180-200 градусів.
Самса з хрусткою скоринкою і ситної начинкою з ковбаси і сиру готова. Можна подавати до столу!
Самса Самса з готового листкового тіста з фаршем Самса з дріжджового тіста Самса з сиром Узбецька самса