Швидкий і оригінальний спосіб приготувати домашню самсу – з лаваша з живильним курячої начинкою. Страва порадує простотою приготування, а також своїм яскравим смаком.


Інгредієнти: на 12 порц.

  • Лаваш вірменський – 1 пакет
  • Куряче філе – 300 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Петрушка – 0,5 пучків
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати самсу з лаваша з куркою на сковороді легко! Листи лаваша нарізаємо на довгі рівні смуги.

Куряче філе відварюємо до готовності в підсоленій воді. Далі продукт подрібнюємо і викладаємо в глибоку тарілку.

В цей же час натираємо моркву на тертці і подрібнюємо петрушку. З’єднуємо продукти для начинки і посипаємо їх чорним меленим перцем.

На край кожної смуги лаваша кладемо начинку. Звертаємо продукт, утворюючи трикутник. Краї необхідно підігнути, щоб страва не розвалилася.

Нагріваємо сковороду і вливаємо в неї рослинне масло. Обсмажуємо самсу з обох боків до рум’янцю на помірному вогні.

Готове блюдо з курячої начинкою подаємо до столу гарячим. Можна доповнити свіжими овочами. Приємного апетиту!

Бездріжджове тісто для самси Самса Тісто для самси Узбецька самса