Швидкий спосіб приготувати апетитну самсу – з лаваша з ніжною сирною начинкою. Вам не доведеться витрачати багато часу на приготування тіста, а смак готового продукту приємно здивує домашніх і гостей.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Лаваш вірменський – 1 шт.
  • Сир Пармезан – 120 гр.
  • Яйце – 2 шт.

Процес приготування:

Як почати готувати самсу з лаваша з сиром? Твердий сир для начинки натираємо на тертку з великими зубчиками.

Лист лаваша розрізаємо на 5 рівних довгих смужок. На край кожної частини кладемо сир. Починаємо загортати.

Звертаємо кожну смугу лаваша з начинкою в формі трикутників.

Курячі яйця збиваємо в глибокій тарілці. В отриманій суміші обвалюємо підготовлені трикутники. Відправляємо їх у духовку на 12-15 хвилин. Готуємо при температурі 180 градусів.

Рум’яна самса з сиром готова. Дістаємо страву з духовки, додаємо свіжими овочами та зеленню. Подаємо до столу!

Бездріжджове тісто для самси Самса Самса з сиром Тісто для самси Узбецька самса