Шарлотка на майонезі з грушами в мультиварці – приголомшливий десерт, який дуже просто приготувати вдома. Особливо якщо використовувати для цього мультиварку. Смачне ласощі зовсім не пригорає і виходить неймовірно м’якою, з апетитною рум’яною скоринкою. Пальчики оближеш!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Груша – 3 шт.
  • Борошно пшеничне – 150 гр.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Сир – 200 гр.
  • Какао-порошок – 35 гр.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Масло вершкове – 125 гр.
  • Яйце – 2 шт.

Процес приготування:

Як почати готувати шарлотку на майонезі з грушами в мультиварці? Розбиваємо яйця, додаємо до них цукровий пісок і майонез, розмішуємо і ретельно збиваємо все міксером.

Додаємо 1 чайну ложку соди і гасимо її оцтом, перемішуємо. І починаємо поступово засипати борошно.

Груші миємо, розрізаємо на половинки і видаляємо серцевину. Ріжемо груші невеликими шматочками, додаємо їх в тісто і розмішуємо.

Чашу мультиварки ретельно промазуємо рослинним маслом, заливаємо тісто і розрівнюємо його. Встановлюємо режим «Випічка» на 1 годину і випікаємо під закритою кришкою.

Виймаємо шарлотку з мультиварки і даємо їй повністю охолонути.

Приємного апетиту!

Сирна шарлотка Шарлотка Шарлотка без яблук Шарлотка з грушами