Шарлотка, зварена на сметані в мультиварці виходить неймовірно соковитою і ніжною. М’який, ароматний бісквіт і соковиті печені скибочки яблук – ласощі, від якого неможливо відірватися. Кращого частування до чаю не придумати!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно – 240 гр.
  • Манна крупа – 1 ст. л.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Сметана – 100 гр.
  • Масло вершкове – 1 ст. л.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Кориця – 1 ч. л.
  • Яйце – 3 шт.
  • Яблука – 2 – 3 шт.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Готувати шарлотку на сметані в мультиварці легко! Яйця розбиваємо в глибоку ємність, засипаємо цукор і збиваємо міксером 5-7 хв. до загустіння.

Додаємо в яєчну масу просіяне борошно, розпушувач, сметану, манку, м’яке вершкове масло і корицю. Все ретельно перемішуємо.

Яблука миємо, очищаємо від шкірки і нарізаємо їх тонкими часточками.

змащуємо Рослинним маслом чашу мультиварки. Заливаємо в неї половину тіста. Зверху рівним шаром викладаємо скибочки яблук і знову заливаємо їх рештою тестом. Прикрашаємо зверху рештою яблуками. Включаємо режим «Випічка» на 60 хв.

Приємного апетиту!

Бісквітна шарлотка ПП шарлотка Шарлотка в мультиварці Шарлотка з корицею Шарлотка з манкою і яблуками Шарлотка з яблуками класична Шарлотка на сметані