Вашій увазі представлений простий і швидкий рецепт приготування незвичайної випічки – шарлотки з грушею і корицею. Це поєднання досить вдале для десерту. Груша і кориця чудово доповнюють ніжне і повітряне тісто. Шарлотка в результаті виходить просто ідеальним ласощами для сімейного чаювання!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Груша – 2-3 шт.
- Кориця – 1 ч. л.
- Цукор-пісок – 150 гр.
- Борошно – 150 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Масло вершкове – 50 гр.
- Лимонний сік – 1 ч. л.
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
Процес приготування:
Як почати готувати шарлотку з грушею і корицею? Яйця і цукор з’єднуємо в одній ємності, все перемішуємо.
Розм’якшене вершкове масло викладаємо в яєчно-цукрову суміш, перемішуємо.
Пшеничне борошно просіваємо. Змішуємо її з розпушувачем і корицею, додаємо сухі інгредієнти в суміш з яєць, цукру та вершкового масла. Замішуємо тісто.
Груші промийте, очистіть і поріжте дрібними шматочками.
Далі необхідно скропити нарізані груші лимонним соком і перемішати.
В тісто викладаємо шматочки груш, все перемішуємо.
Форму для випічки застелити пергаментом, викладіть туди готове тісто з начинкою, розрівняйте його поверхню. У попередньо розігріту до 180 градусів духовку помістіть майбутню випічку на 30 хвилин.
Готовий десерт дістаньте з духовки, отсудите. Шарлотка з грушею і корицею готова!
Приємного вам чаювання!
ПП шарлотка Шарлотка Шарлотка без яблук Шарлотка з грушами Шарлотка з корицею