Шарлотка з грушею і корицею – неймовірно ароматна випічка, яку легко приготувати вдома. Інгредієнти найпростіші, а результат – просто смакота. Ніжний, повітряний і дуже смачний. Кращого ласощі до чаю не придумати.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно – 200 гр.
- Груша – 3 шт.
- Яйце – 3 шт.
- Цукор-пісок – 125 гр.
- Лимон – 0.5 шт.
- Масло вершкове – 30 гр.
- Кориця мелена – 5 гр.
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- М’ята свіжа – 4 шт.
- Масло рослинне – 1 – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як почати готувати шарлотку з грушею і корицею в мультиварці? Груші промиваємо і зрізаємо шкірку. Розрізаємо груші пластинками невеликої товщини.
Яйця збиваємо з цукром і збиваємо до однорідної густої маси з допомогою міксера.
Борошно просіваємо і змішуємо з розпушувачем і корицею. Додаємо її до збитим яйцям.
Викладаємо на тісто груші і розмішуємо. Чашу для мультиварки змащуємо олією і викладаємо тісто рівним шаром. Включаємо режим «Випічка» і встановлюємо час 60 хв
Приємного апетиту!
Бісквітна шарлотка ПП шарлотка Шарлотка Шарлотка без яблук Шарлотка з грушами Шарлотка з корицею