Смачна і апетитна домашня шурма в лаваші з куркою і морквою по-корейськи стане смачною вечерею або ж перекусом. Закуска виходить неймовірно ситно, живильної і ароматною. Даний блюдо близькосхідної кухні дуже просто приготувати самостійно!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Лаваш – 200 гр.
- Куряче філе – 300 гр.
- Морква по-корейськи – 150 гр.
- Огірки – 1 шт.
- Капуста білокачанна – 80 гр.
- Майонез – 1 ст. л.
- Сметана – 1 ст. л.
- Кетчуп – 1 ст. л.
- Зелень – за смаком
- Часник – 1 – 2 зуб.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Рецепт приготування шаурми в лаваші з куркою і корейською морквою на сковороді смачний! Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо до золотистого кольору.
Огірок миємо й ріжемо смужками.
Капусту промиваємо і дрібно шаткуємо ножем.
Змішуємо сметану, майонез і кетчуп, додаємо подрібнені часник і зелень за смаком.
Лаваш ріжемо на 3 частини. Змащуємо кожну приготованим соусом.
Викладаємо капусту, куряче філе, огірок, корейську моркву рівним шаром.
Загинаємо краю і звертаємо лаваш в рулет.
Розігріваємо сковороду, промазану маслом і смажимо лаваш з обох сторін 5 хв.
Приємного апетиту!
Рулет з лаваша з корейською морквою Рулет з лаваша з куркою Рулет з лаваша з куркою і корейською морквою Шаурма Шаурма з куркою в лаваші