Смачна і апетитна домашня шурма в лаваші з куркою і морквою по-корейськи стане смачною вечерею або ж перекусом. Закуска виходить неймовірно ситно, живильної і ароматною. Даний блюдо близькосхідної кухні дуже просто приготувати самостійно!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Лаваш – 200 гр.
  • Куряче філе – 300 гр.
  • Морква по-корейськи – 150 гр.
  • Огірки – 1 шт.
  • Капуста білокачанна – 80 гр.
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Сметана – 1 ст. л.
  • Кетчуп – 1 ст. л.
  • Зелень – за смаком
  • Часник – 1 – 2 зуб.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Рецепт приготування шаурми в лаваші з куркою і корейською морквою на сковороді смачний! Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо до золотистого кольору.

Огірок миємо й ріжемо смужками.

Капусту промиваємо і дрібно шаткуємо ножем.

Змішуємо сметану, майонез і кетчуп, додаємо подрібнені часник і зелень за смаком.

Лаваш ріжемо на 3 частини. Змащуємо кожну приготованим соусом.

Викладаємо капусту, куряче філе, огірок, корейську моркву рівним шаром.

Загинаємо краю і звертаємо лаваш в рулет.

Розігріваємо сковороду, промазану маслом і смажимо лаваш з обох сторін 5 хв.

Приємного апетиту!

Рулет з лаваша з корейською морквою Рулет з лаваша з куркою Рулет з лаваша з куркою і корейською морквою Шаурма Шаурма з куркою в лаваші