Апетитна шаурма з ароматною копченою куркою і морквою по-корейськи – найкраща закуска для швидкого і ситного перекусу. Її просто приготувати і зручно брати з собою. Оцініть її приголомшливий смак самі!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Лаваш – 2 шт.
  • Копчена курка – 300 гр.
  • Морква по-корейськи – 150 гр.
  • Капуста білокачанна – 100 гр.
  • Огірки – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Майонез – 50 гр.
  • Сметана – 50 гр.
  • Кетчуп – 50 гр.
  • Часник – 2 зуб.
  • Зелень – 30 гр.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Рецепт шаурми з копченою куркою і корейською морквою в домашніх умовах досить простий! Для початку промиємо всі овочі тепой водою. Капусту потрібно досить дрібно нашаткувати.

Огірок ріжемо тонкою соломкою.

А помідор нарізаємо кубиками невеликого розміру.

Також ніжно дрібно порізати і копчену курку.

Часник пропускаємо через прес, а зелень подрібнюємо ножем.

Змішуємо в мисці сметану, майонез, кетчуп, часник і зелень.

Заправити соус сіллю і чорним меленим перцем.

Беремо лаваш і ріжемо кожен аркуш на 3 частини. Змащуємо з соусом.

І починаємо викладати начинку. Від краю потрібно відступити приблизно 10 см, щоб було легко скрутити лаваш. Викладаємо капусту, корейську моркву, копчену курку, огірок і помідор.

Звертаємо лаваш в рулет.

Таким чином готуємо всі частини лаваша. Розігріваємо сковороду, змащену рослинним маслом і обсмажуємо шаурму 10-15 хв. до бажаного рум’янцю.

Приємного апетиту!!

Рулет з лаваша з корейською морквою Рулет з лаваша з куркою Рулет з лаваша з куркою і корейською морквою Шаурма